World of Tanks

Toimittajan arvosana: 8+ Plussat: Helppo oppia, ilmainen, ei tarvitse käyttää oikeaa rahaa, halutessaan peliin voi ostaa lisämausteita oikealla rahalla. Miinukset: Isommille tankeille pääseminen vaatii pitkäjänteisyyttä, lataaminen vie aikaa, kuormittaa pienempitehoisia tietokoneita.

BUNRAKU – Japanin, Amerikan ja Suomen yhteinen taisteluprojekti

Harvoin törmää mihinkään elokuvaan, joka näyttää niin teennäiseltä ja kiinnostavalta yhtä aikaa. Saati sellaisiin ulkomaalaisiin elokuviin, missä on jopa yksi tähti Suomesta. (Tähän mennessä olen törmännyt sellaiseen tapaukseen Hostellin kakkososassa). Mutta nyt on mukana jopa japanilainen rocktähti. Katsokaamme, mitä mieltä minä olen siis Bunraku–nimisestä elokuvasta.

Death Note; Another Note – ei mikään lasten novella.

Me kaikki saamme postissa ainakin kerran kuussa jotain kivaa. Suorastaan jännitämme sitä, että jotain tulee postiluukusta. Ja kun saamme sen, hypimme innosta. Näin kävi minulle erään kuumeisen Huuto.netin päivien kyttäämisen jälkeen. Sain käsiini Death Note; Another Note – spin off kirjan, (Koko nimi Death Note; Another Note – The Los Angeles BB Murder Cases) ja hihkuin innosta kuin pikkutyttö. Huusin päästyäni sisälle samalla tavalla kuin naiset Zalandon mainoksessa. Koska maksoin kirjasta suorastaan alihinnan, päätin lukea sen heti. Ja kirjoittaa arvion siitä.

Sivut